Til medlemmer i Sundeved Gymnastik Forening

Bestyrelsen er i dag blevet orienteret om, at en træner i vores forening er smittet med covid-19 og før testen ved træningen den 14/12-2020 i tidsrummet 16-18 i gymnastiksalen på Eckersberg friskoles gymnastiksal har været sammen andre i vores forening.

Medlemmer, der har været nære kontakter til vedkommende, er blevet eller vil blive kontaktet direkte telefonisk Jutta Østergaard, formand for Sundeved gymnastik Forening af medlemmet selv eller af opsporingsmyndighederne. Denne besked er blot for at orientere dig/ Jer om situationen.

Ifølge Sundhedsstyrelsen er nære kontakter:

  • Personer, man bor sammen med
  • Personer, man har haft direkte fysisk kontakt med (f.eks. kys og kram)
  • Personer, man er kommet til at hoste/nyse på, eller personer som har rørt ved ens brugte lommetørklæde
  • Personer, man har haft tæt ansigt-til-ansigt kontakt med inden for 1 meter i mere end 15 minutter (f.eks. ved en samtale).

Hvis du ikke bliver kontaktet af det smittede medlem eller coronaopsporingen eller selv oplever symptomer eller tegn på smitte, skal du ikke foretage dig yderligere. Hvis du oplever symptomer eller tegn på smitte, bør du følge myndighedernes retningslinjer og gå i selvisolation og sørge for at blive testet. Du kan bestille tid til test på www.coronaprover.dk.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte undertegnede/bestyrelsen. Blot gør vi opmærksom på, at vi ikke må oplyse navnet på det pågældende medlem.

Venlig hilsen

På vegne af Bestyrelsen af Sundeved Gymnastik Forening, Jutta Østergaard, Formand.

Udarbejdet den 15.12.2020