Persondataloven

Privatlivspolitik               Lavet 25. Maj 2018 

Redigeret Juni 2018

Sundeved Gymnastik forening

CVR: 32725333

Sundeved gymnastikforening behandler personoplysninger til bestemte formål og interesser. Vi behandler kun personoplysninger som er relevante for vores forening og sletter personoplysningerne igen, når de ikke længere er nødvendige.

Sundeved Gymnastikforening bruger flg. Personoplysninger:

Kontaktoplysninger medlemmer:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.
  • Email
  • Fødselsdato

Kontaktoplysninger instruktører og bestyrelsesmedlemmer: 

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.
  • Email
  • CPR-nummer

Formål med personoplysninger: 

Formålet med at have oplysninger på vores medlemmer er så vi registrere medlemsantal samt ifm. Kontingentbetaling.

Formålet med at have oplysninger på vores instruktører samt bestyrelsesmedlemmer er, så vi har kontaktinformationer til f.eks. tilmelding af kursus samt udbetaling af honnorarer.

Vi indhenter online børneattester på vores instruktører over 15 år og bestyrelsesmedlemmer.

Brug af billeder:

Vi gør brug af situationsbilleder ved arrangementer i foreningen, til at dokumenter og vise vores forening frem. 

Ved holdbilleder til gymnastikskole m.m. indhentes der samtykke. 

Videregivelse af dine personoplysninger:

Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.

Sundeved gymnastik behandler oplysningerne i overensstemmelse med lovgivningen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Formand: Jutta Østergaard på Tlf. 31 22 10 01/ Mail: jutta.ostergaard@gmail.com

  • DSC 0989.JPG-for-web-normal-l
  • DSC 0993.JPG-for-web-normal
  • DSC 0999.JPG-for-web-normal
  • DSC 1006.JPG-for-web-normal-l
  • DSC 1015.JPG-for-web-normal