Persondataloven

Privatlivspolitik Maj 2018 Sundeved Gymnastik forening CVR: 32725333 Sundeved gymnastikforening behandler personoplysninger til bestemte formål og interesser. Vi behandler kun personoplysninger som er relevante for vores forening og sletter personoplysningerne igen, når de ikke længere er nødvendige. Sundeved Gymnastikforening bruger flg. Personoplysninger: Kontaktoplysninger medlemmer:
  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.
  • Email
Kontaktoplysninger instruktører og bestyrelsesmedlemmer: 
  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.
  • Email
Formål med personoplysninger:  Formålet med at have oplysninger på vores medlemmer er så vi registrere medlemsantal samt ifm. Kontingentbetaling. Formålet med at have oplysninger på vores instruktører samt bestyrelsesmedlemmer er, så vi har kontaktinformationer til f.eks. tilmelding af kursus samt udbetaling af honnorarer. Vi indhenter online børneattester på vores instruktører over 15 år og bestyrelsesmedlemmer. Videregivelse af dine personoplysninger: Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke. Sundeved gymnastik behandler oplysningerne i overensstemmelse med lovgivningen. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Formand: Jutta Østergaard på Tlf. 31 22 10 01/ Mail: jutta.ostergaard@gmail.com

Foreløbigt program 2018/2019

  FORELØBIGT PROGRAM FOR SÆSON 2018/2019 sTART UGE 37
Bakkensbro gl. skole Instruktør Hjælpeinstruktør Ugedag Tidspunkt
Outdoor Crossgym Kari Pharao Dette hold er fra uge 33-42 Mandag 17.00-17.45
Crossgym Kari Pharao Mandag 17.45-18.45
Yoga* Marianne Nissen Dette hold er kun i de ULIGE uger Mandag 19.00-20.00
Family workout* 0-6 år Trine Holm Tirsdag 16.30-17.30
Seniorer Kamma Bonefeld Start uge 38 Onsdag 10.00-11.00
Damer Store bolde og elastikker Anne Østergaard Start uge 39 Torsdag 18.30-19.30
Blans – Eckersberg Børneunivers
Spring/rytme 0-3 klasse drenge/piger Anna Kirstine Lei Cecilie Boysen Anne Ravn Johannes Lei Mandag 15.45-16.45
Megafræs Piger og drenge 3-6 år Anna Kirstine Lei Cecilie Boysen Anne Ravn Mandag 16.45-17.45
Nydamskolen
Damemotion Nete Lundt Mandag 15.30-16.30
Familie Gymnastik 0-3 år* + søskende Lotte Bohsen Emilie Bohsen Mandag 16.30-17.15
Turbo Kids Drenge / Piger 4-6 år Lotte Bohsen Emilie Bohsen Lærke R. Jensen Sidsel Jensen Mandag 17.15-18.15
Crossgym Jutta Østergaard Tirsdag 18.00-18.45
Aerobic step Christina A. Larsen Tirsdag 19.00-20.00
Rytmepower 4 kl. og opefter Drenge og Piger Jutta Østergaard Onsdag 17.45-18.45
SGF minimix 1.-3. kl. piger /drenge Hanne Lindegaard Asthrid Lind Anne Sofie Lei Torsdag 15.30-16.45
Spring 4-6 kl. Drenge og Piger Hanne Lindegaard Asthrid Lind Katrine Jørgensen Torsdag 16.45-1800
Puls & Styke Christina A. Larsen Torsdag 18.00-19.00
Pilates Elin Johannsen Torsdag 19.00-20.00
Træls træning for seje mænd Svend Petersen Torsdag 20.00-21.00
Dansemix & Retro-aerobic / MBL Jutta Østergaard Søndag 11.00-12.00
GÅ PÅ ALLE DE HOLD DU VIL FOR ÉN SÆSONPRIS – Børn 350 kr. – voksne 450 kr. – over 65 år 350 kr. **Disse hold er ikke en del af ”gå på alle de hold du vil” SE MERE PÅ WWW.SUNDEVED-GYMNASTIK.DK

Program 2017/2018

PROGRAM FOR SÆSON 2017/2018 START UGE 37
Bakkensbro gl. skole Instruktør Hjælpeinstruktør Ugedag Tidspunkt
Crossgym Kari Pharao START UGE 34 Mandag 17.45-18.45
Yoga Berit Petersen Mandag 19.00-20.00
Family workout 0-6 år Trine Holm Tirsdag 16.30-17.30
Seniorer Kamma Bonefeld START UGE 38 Onsdag 10.00-11-00
Damer Store bolde og elastikker Anne Østergaard START UGE 43 SLUT UGE 15 Torsdag 18.30-19.30
Blans – Eckersberg Børneunivers
Spring/rytme 0-3 klasse drenge/piger Eva S. Hinrichsen Anna Kirstine Lei Nanna Fangel Anne Ravn Karen Dransfeldt Mandag Start uge 38 16.00-17.00  
Megafræs Piger og drenge 3-6 år Lene Lindegaard Anna Kirstine Lei Nanna Fangel Anne Ravn Mandag 17.00-18.00
Forældre/barn 0-3 år Instruktør mangler
Nydamskolen
Damemotion Nete Lundt Mandag 15.30-16.30
Familie Gymnastik 0-3 år + søskende Lotte Bohsen Emilie Bohsen Mandag 16.45-17.45
Rytme/ Spring 4 kl. og opefter Drenge og Piger Instruktør mangler
Crossgym Jutta Østergaard Tirsdag 18.00-18.45
Drenge / Piger 3-4 år Line Greve Sørensen Trine Dall Lærke Rahbek Jensen Sidsel Jensen Onsdag 16.00-17.00
Drenge / Piger 5-6 år Line Greve Sørensen Trine Dall Lærke Rahbek Jensen Sidsel Jensen Onsdag 17.00-18.00
SGF minimix 1.-3. kl. piger /drenge Hanne Lindegaard Emilie Bohsen Anne Sofie Lei Asthrid Carolina Jepsen Lind Torsdag 16.00-17.30
Puls/styrke /”stram op” Jutta Østergaard Torsdag 18.00-19.00
Pilates Elin Johannsen START UGE 38 Torsdag 19.00-20.00
Træls træning for seje mænd Svend Petersen Torsdag 20.00-21.00
Dansemix & Retro-aerobic / MBL Jutta Østergaard START UGE 38 Søndag 11.00-12.00
GÅ PÅ ALLE DE HOLD DU VIL FOR ÉN SÆSONPRIS – Børn 350 kr. – voksne 450 kr. – over 65 år 350 kr. SE MERE PÅ WWW.SUNDEVED-GYMNASTIK.DK

Sæson 2017/2018

Du kan gå på alle de hold du ønsker for samme pris. (dvs. man kan betale for fx. stepaerobic og samtidig gå til crossgym)
  • DSC 0989.JPG-for-web-normal-l
  • DSC 0993.JPG-for-web-normal
  • DSC 0999.JPG-for-web-normal
  • DSC 1006.JPG-for-web-normal-l
  • DSC 1015.JPG-for-web-normal